датум последњег ажурирања
22.10.2012
DESIGN by VOJA

 

 


Биће ми драго да ме контактирате електронском поштом
Срдачно, ваш Војислав Симоновић.


Будите критичар ове интернет презентације!

Оцењујем да је прегледност овог сајта:


Оцењујем да је садржај овог сајта:

непрегледан


ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА САЈТА

Стефан, Параћин, 31.03.2009.

Драги Војо, 
са уживањем сам прочитао твој сајт...

Укуцао сам на Google "Дуци Симоновић... ..." и налетео сам на твоју средњошколску анегдоту са Дуцијем... Иначе, изузетно ценим Дуцијево дело.
 
Прочитао сам готово цео твој сајт. Честитам ти на наградама и успесима...
Гледао сам слике... Маштовито, е мотивно... негде потресно.
Политичке критике на рачун твог бившег професора (председника) који нас је завио у црно...
На прочитаним књигама. Написаним песмама... све одише нежношћу и топлином.
 
Садржина сајта је сјајна. Камо среће да млади људи представљају себе на овакав начин... а да свако од нас има овакву "личну карту" а не да му једина биографија буде у полицијском досијеу.
 
Зовем се Стефан. Имам 20 година... Такође пишем. Освајао сам и ја неке награде за прозу. Из Параћина сам... Уписујем социологију на филозофском ове године.
Итд...
 
Послао сам Дуцију на е-mail  вашу анегдоту и написао ми је да се сећа вашег сусрета, и те трибине коју је држао у твојој школи.

Твој сајт је јединствен, јер је интиман. Имам гомилу другова који праве сајтове за новац али њихови сајтови су препуни реклама, технизоване естетике која одише сивилом... Не волим Facebook. Признајем да је то јако корисно али одвлачи човеку мисао на странпутицу, привидно социјализује и, углавном, ствара илузорне светове... А о зависности коју ствара и да не причамо.
 
Посебно добра ствар на сајту је то што си ставио слике твојих ученика које спремаш из математике. Затим оде твојим професорима који су заслужни за твој интелектуални развој... Затим семафор, рефлексије, анегдоте. Сајт је заиста занимљив. Па чак и онима који те не познају... Ја се грозим на малограђанске трипове по моделу "пинковизије" где људи камером улазе људима и у кућу. Али, ето, твој сајт сам готово цео ишчитао. Превише носталгије у твојим текстовима, превише емоција, патетике... но, живот је такав. Видео сам да обожаваш Балашевића. Он је, поред Дуција Симоновића, највише утицао на мој живот... Једина ствар која недостаје твом сајту су, можда делује мало грубо, девојке. Нисам приметио оне "мачо" фазоне, нисам налетео на промашене љубави... то некако недостаје. Приче о њима.
Додуше... написао си негде да је твој идеал љубав.

Твој ТВ интервју са коњем је сјајан. Недавно сам размишљао да у будућности ангажујем коња. Међутим, моја мајка је то прокоментарисала као нонсенс....
 
Е да... ствар која ми се посебно свиђа код тебе је твоја љубав према традицији, националној култури. То је нешто заиста сјајно. Јер човек да би био Српски интелектуалац мора да има Српско утемељење. Ја сам нажалост то касно схватио... тако да се тек сада упознајем са нашом дивном историјом... итд. Ово што ти причам није фраза. Јер је глобализам данас све појео. Претворио све у једну мочвару. Где више није важно да ли си ти Кинез, Француз, Немац... сви смо постали јефтина радна снага на тржишту.. итд...
 
Занимљив је твој однос са твојим ћалетом. Ту сам препознао себе... Мој ћале је из оне генерације "како се калио челик". Годинама је убијао у мени све оно што је вредело... Срећом успео сам да га превазиђем. И да полетим, узлетим...

Пуно те поздрављам. Желим ти све најбоље. Стефан.


Mилица, Београд, 22.06.2009.

Професоре  Војо,
 
Сајт  Вам  је  одличан. Честитам на  досадашњим  успесима. Највише ми се свидела  презентација  о  математици. Желим  Вам  још  пуно успеха  у  раду. Пуно  поздрава  од  Ваше  ученице. 

 Милица  Јелић  V1
 
  П.С   Успела  сам  да извучем  5  из  математике. 


Дарко Стојановић, 23.11.2011.

Поштовани Војиславе,

искрено, не знам како бих започео овај маил, назовимо га међусобан разговор.
Наиме, ни сам не знам, али заиста нисам свестан како сам дошао до Вашег сајта.
Доста времена у току данашњег дана, провео сам читајући и упознавајући се са читавом садржином коју сте оставили. И све тако до тренутка, док нисам, ако могу тако рећи, налетео на информацију о Вашем образовању и запослењу.
Имам обичај да кажем, ' Свет је јако мали ', али оволико, просто не могу да поверујем. О чему говорим?! Студирали сте и завршили факултет на ком сам ја тренутно IV година, дипломирали на смеру, који је био у мом најужем избору по питању мастера, али, ипак сам одлучио да то буду Моторна возила.
Заиста, морам признати да сам не само одушевљен Вашим сајтом, већ сам себе пронашао у многим стварима, које сте оставили тамо.
Сваки мој даљи коментар је сувишан.
Изузетно ми је задовољство.

Срдачан поздрав
Дарко Стојановић


Mилош Петровић, 18.10.2012.

Професоре,

узео сам да прелистам о јучерашњем предавању, и нисам био сигуран око Вашег презимена. Уђем да видим на машинском сајту, нашао сам Вас и Ваш сајт. Одем на Ваш сајт и имам шта да видим. Верујте, одушевљен сам Вашом енергијом, педантношћу и прецизности. Драго ми је што ћу имати од кога да научим не само у вези факултетских обавеза већ и живота ван. Потрудићу се максимално да ово лепо одрадим и остале обавезе, како би се што пре на мастеру дружили.

Велики поздрав , Милош Петровић ( Ваљевац ).

Another classic sports watch that was never originally intended to be rolex replica uk produced in gold when it was for military pilots is the Breguet Type XX. A more modern and rolex replica uk slightly larger version is the Type XXI, as well as the Type XXII, which look particularly handsome with a chocolate brown rolex replica uk face matched to an 18k rose gold case. Breguet includes a highly sophisticated 10Hz operating replica watches uk chronograph movement in the Type XXII, which happens to be among the rare modern models available with both a gold case and rolex replica uk matching bracelet. Elegant, sporty, timeless, and masculine. The irony of an 18k gold Royal Oak is that when the Royal Oak was first rolex replica uk introduced by Audemars Piguet in the early 1970s, its goal was to be a high-end sports replica watches sale in steel... priced like a gold watch. Having a gold version is slightly ironic, given the original theme of the Royal Oak, but we can't blame Audemars Piguet for deciding to produce 18k gold models of the famous timepiece.